Marolex Industri 5 l acid line

Marolex Industri 5 l acid line

Kvantumsrabatt

Loading...
Marolex industri ™ syre

Marolex industri ™ syre

Tung industri og aggressive kjemikalier krever holdbarhet på høyeste nivå.
Uansett pH er vår industri ™ sprøyte uknuselig.
Motstand og sikkerhet er vår prioritet når vi arbeider med farlige kjemikalier.

 

Nøytralisering av oljer og skadelige stoffer
 

Sprøyten vår brukes ofte av beredskapstjenester for å fjerne oljesøl og mange andre stoffer. Siden branntjenester velger det, er det også perfekt for deg.

Desinfisering av produksjonshaller og utstyr
 

Takket være den lange teleskopiske lansen i rustfritt stål kan du nå ut til krokene på apparatene under desinfisering med enestående letthet.
Brukervennlighet gjør at du jobber mer effektivt.

Rengjøring og vedlikehold av overflater i rustfritt stål
 

Marolex industri ™ syre sprøyter er ideell for spraypåføring av kjemisk aktive stoffer på rustfrie stålelementer i produksjonsanlegg og fabrikker.
Den eksepsjonelle motstanden mot aktive kjemikalier er vår største fordel.

Fjerning av kalk fra metalloverflater
 

Uansett hvor ufiltrert vann brukes, vises kalk etter en tid. Den enkleste måten å rengjøre og holde de hydrauliske systemene i orden, er å fjerne avleiringer med syrer som sprøytes direkte på dem.

Fjerning av rust fra metalltanker
 

Selv stål av beste kvalitet kan ruste, metalltanker der vann lagres etter en stund er dekket med et rustent belegg,
som du enkelt kan fjerne ved å spraye det aktive stoffet på stedet der rusten oppstår.


Sikkerhet
anti-støv
(APS)
  
Alle teleskoplanser er utstyrt med APS-støvbeskyttelse som forhindrer at smuss kommer inn i lansen. Takket være denne løsningen anses de å være en av de mest pålitelige enhetene av denne typen på markedet.

Effektiv høytrykk pumpe
  
Pumpen ble konstruert med bruk av datasimuleringsverktøy, analysert materialets belastninger, takket være at vi fikk en lett og holdbar pumpe. Håndtaket er tilpasset formen på hånden, noe som garanterer et fast grep under pumping, noe som minimerer utmattelse.

Pumpen er preget av fravær av en stempelstang av metall, potensielt utsatt for aggressive kjemikalier og korrosjon, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig.

Ventillås/dosering
  
Doseringsventil integrert med Marolex-håndtaket gir mer komfortabelt arbeid. Blokkaden reduserer belastningen på håndmusklene under langt arbeid med sprøyten. Ved å trykke og skyve dispenserventilknappen fremover låses den i åpen stilling uten å måtte holde knappen inne.

Tre-lags pansret slange
  
Alle slanger i sprøytene våre er utstyrt med ekstra intern forsterkning, noe som øker motstanden mot trykk og eksterne faktorer. Slangene våre er motstandsdyktige mot bøying, sprekker og strekking. Trelagsstrukturen er kvalitet uten kompromisser.

Munnstykke medstrøm regulering
  
Dysene i sprøytene våre justerer sprøytevinkelen jevnt fra en veldig bred til en jevn spray. Du trenger bare ett munnstykke som kan brukes til både vanning og tåke.

Høytrykktank
  
Høytrykksbeholderen garanterer den høyeste sikkerheten ved bruk. Tankens spesielle produksjonsmetode og flertrinns kvalitetskontrollprosess garanterer lang levetid og sikkerhet.

 

Trykkbeholderen dekkes av 5 års garanti.

Brukermanual

 


HØYDE

415 mm 470 mm 570 mm 600 mm

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×