STS Synchro 01VP3 Powered Air Purifiying Respirator

STS Synchro 01VP3 Powered Air Purifiying Respirator

Kvantumsrabatt

Loading...
  • STS Synchro 01VP3 Powered Air Purifiying Respirator
  • STS Synchro 01VP3 Powered Air Purifying Respirator

STS Synchro 01VP3

Synchro er en friskluftmaske hvor viftemodulen blåser luft inn i pustesone i samme takt som du puster i.

STS Synchro er oppladbar, monteres på en helmaske og er en av de mest kompakte systemene på markedet i dag.

Det unike med Synchro er at masken bygger på teknologien "aktiv pusterespons" som vi si at filteret og batteriet belastes kun når du inhalerer. Dette tilbyr enda lengre kapasitet på batteri og filter enn tidligere.

Synchro er bryter løs. Sett det utskiftbare batteriet på plass og den er klar til bruk. Masken starter å gi luft når du begynner å puste i den. Masken vil gå i dvale dersom du tar masken av deg. (etter fem sekunder.)

Dette systemet er utviklet for å beskytte mot støv, gass eller en kombinasjon av disse. Masken er meget godt egnet til asbestarbeid eller andre partikler som krever den høyeste godkjenning. Det høyeffektive P3 filteret kombinert med helmaske og et positivt trykk fra viften gir høyere beskyttelsesfaktor enn tradisjonelle helmasker og er svært godt egnet for de som arbeider i farlige miljøer.

Sertifiseringer: EN 12942: 1998 + A2: 2008 TM3 P R SL IEC 60529: 2001 IP65 Klassifisert Tilgjengelig i størrelse Medium (755gram) og Large (770gram).  Batterikapasitet ca åtte timer avhengig av status på opplading og filter kapasitet. 

Viktige funksjoner:

Ingen bryter - systemet blir automatisk slått på når du begynner å puste og slår av 5 sekunder etter du tar av deg masken.

Trådløs - ingen batterikoblinger eller luftslanger som kan komme i veien for arbeidet.

Enkel pust - tilførsel av luft gjør at brukeren ikke merker om filteret blir tettere og krever mer kraft for å filtrere luften gjennom.

6-punkts hode sele - Et av markedets beste hodesele med 6-punkt feste. Dette gjør at masken sitter ypperlig på ansiktet.

Tale membran - Integrert talemembran gjør at brukeren kan kommunisere ved bruk uten at masken hindrer lyd og kommunikasjon. Snakk med kolleger eller i mobiltelefonen uten at du hører at man bruker maske.

LED filter og batteri indikator - blinker i synsfeltet på masken når det er på tide å bytte ut filteret eller batteriet.

IP65 sertifisert - dusj eller dekontaminer masken etter jobb eller ved annet behov

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×